Deprem Son Dakika - Son Dakika Istanbul Da Deprem Son Depremler Gundem Gune Dogus Haber - Merkez üssü germencik olan depremin büyüklüğü 3.4 olarak açıklandı.

Afad verilerine göre, kütahya'nın altıntaş ilçesinde saat 13:04 sıralarında 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .denizli'nin honaz ilçesinde deprem hissedildi. Yurthaber ege denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem. son dakika deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Afad deprem dairesi'nin haberine göre yunanistan'da 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Türkiye'nin birçok bölgesinde son dönemde meydana gelen depremlerin ardından gazi̇ üniversitesi deprem mühendisliği uygulama ve araştırma merkezi'nde görevli doç. Denizli De Son Dakika Deprem
Denizli De Son Dakika Deprem from www.denizli20haber.com
Afad, depremin büyüklüğünü 5 olarak açıkladı. Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü. son dakika haberine göre denizli'de deprem meydana geldi. Depremin ardından i̇çişleri bakan yardımcısı çataklı'dan bir. Aydın'ın kuşadası açıklarında saat 23.54'te 3.7 büyüklüğünde deprem. Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yoğun olarak hissedilen deprem, büyük. son dakika deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, bingöl'de meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki depremin ardından elazığ'ın karakoçan ilçesine bağlı kuşbayırı ve çelebi köylerinde birer evde ağır hasar oluştuğunu bildirdi.

Yurthaber ege denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem. Afad, depremin büyüklüğünü 5 olarak açıkladı. Kütahya'nın yanı sıra çevre illerde de hissedilen. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 14.04'te ve 7,16 kilometre derinlikte gerçekleşti. Bu depremden 4 dakika sonra da 4.2 büyüklüğünde, 14. son dakika haberine göre, i̇zmir'in menderes ilçesinde saat 14.14'te 4,3 ve 14.18'de de 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Van'da, merkez ilçeye bağlı tabanlı köyü merkezli 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5 büyüklüğünde deprem! Bölgede sabah saatlerinden bu yana üst üste depremler meydana. son dakika deprem haberi aydın'dan geldi. son dakika haberi ege denizinde korkutan deprem! son dakika haberine göre ege denizi'nde merkez üssü i̇zmir'in seferihisar ilçesi açıkları olan 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haber merkezi 03 eylül 2021, 12:35 son güncelleme:

Yurthaber ege denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem. son dakika deprem haberi.afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem saat 00.27'de kaydedildi. son depremler, ülkemizde sık sık meydana gelen sarsıntılar nedeniyle gündemde. 20 temmuz 2021 10:06 son güncelleme: Haber merkezi 03 eylül 2021, 12:35 son güncelleme:

Bu depremden 4 dakika sonra da 4.2 büyüklüğünde, 14. Son Dakika Elazig Da Cok Siddetli Deprem 14 Olu 230 Yarali
Son Dakika Elazig Da Cok Siddetli Deprem 14 Olu 230 Yarali from www.ajansturkhaber.com
İstanbul depremi tekirdağ başta olmak üzere yakın bölgelerden de hissedildi. Denizli'nin honaz ilçesinde deprem meydana geldi. Şiddetli deprem, ankara, afyon ve eskişehir'den de hissedildi. Yoğun olarak hissedilen deprem, büyük. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, bingöl'de meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki depremin ardından elazığ'ın karakoçan ilçesine bağlı kuşbayırı ve çelebi köylerinde birer evde ağır hasar oluştuğunu bildirdi. Afad, depremin merkez üssünü datça'nın 53 km açığı, büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu. Afad, depremin büyüklüğünü 5.0 olarak açıkladı. deprem i̇stanbul, bursa, kocaeli ve marmara'da da hissedildi.

Türkiye'nin birçok bölgesinde son dönemde meydana gelen depremlerin ardından gazi̇ üniversitesi deprem mühendisliği uygulama ve araştırma merkezi'nde görevli doç.

Haber merkezi 04 ağustos 2021, 15:52 son güncelleme: Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. İstanbul kartal'da 3,9 büyüklüğünde deprem | son depremler i̇stanbul'da deprem meydana geldi. son dakika deprem haberi aydın'dan geldi. Denizli'nin honaz ilçesinde deprem meydana geldi. Yoğun olarak hissedilen deprem, büyük. Yurthaber ege denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 15.38'de ve 6,46 kilometre. Kayseri'de korkutan deprem |son depremler. Depremin ardından i̇çişleri bakan yardımcısı çataklı'dan bir. Kütahya'nın altıntaş ilçesinde 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da deprem!i̇stanbul'dan korkutan bir deprem haberi daha geldi. Kütahya'da saat 14.04'te 5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Depremde van merkezde bazı evlerin yıkıldığı, vatandaşların panikle. Kütahya'da saat 14.04'te 5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Afad, depremin büyüklüğünün 4.1 olarak açıkladı. son dakika deprem haberi ege denizi'nden geldi. Haber merkezi 03 ağustos 2021, 15:49 son güncelleme:

Afad deprem dairesi'nin haberine göre yunanistan'da 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son Dakika Haberleri Erzurum Koprukoy De Deprem Meydana Geldi 27 Agustos 2019 Sali Afad Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri
Son Dakika Haberleri Erzurum Koprukoy De Deprem Meydana Geldi 27 Agustos 2019 Sali Afad Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri from www.ulusal.com.tr
Afad'ın son dakika açıklamasına göre kütahya'nın altıntaş ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'da, merkez ilçeye bağlı tabanlı köyü merkezli 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haber merkezi 03 eylül 2021, 12:35 son güncelleme: İstanbul depremi tekirdağ başta olmak üzere yakın bölgelerden de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ile afet ve acil durum yönetimi başkanlığı. son dakika haberine göre, i̇zmir'in menderes ilçesinde saat 14.14'te 4,3 ve 14.18'de de 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 15.38'de ve 6,46 kilometre.

Kütahya valisi ali çelik, ilk belirlemelere göre ilçede depremle ilgili herhangi bir yıkım ya da zararın meydana gelmediğini söyledi.

Afad ve kandilli rasathanesi'nden gelen son dakika depremlerini bir araya getirdik. son dakika haberi ege denizinde korkutan deprem! Afad, depremin büyüklüğünü 5.0 olarak açıkladı. deprem haberleri, sözcü'nün son dakika haberlerinde bulunan deprem haberinde 8313 kez geçmektedir. Manisa'nın akhisar ilçesinde saat 22.22'de meydana gelen 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de korkutan deprem |son depremler. Kısa süren ama korku yaşatan sarsıntı bozkurt ve honaz ilçelerinde daha sert. Depremin derinliği 7,16 kilometre olarak ölçüldü. son dakika deprem haberi.afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem saat 00.27'de kaydedildi. Şiddetli deprem, ankara, afyon ve eskişehir'den de hissedildi. Bölgede sabah saatlerinden bu yana üst üste depremler meydana. Datça açıklarında 5 büyüklüğünde deprem! Saat 12.18'de, 1.6 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, denizli ve çevre ilçelerden de hissedildi.

Deprem Son Dakika - Son Dakika Istanbul Da Deprem Son Depremler Gundem Gune Dogus Haber - Merkez üssü germencik olan depremin büyüklüğü 3.4 olarak açıklandı.. Bölgede sabah saatlerinden bu yana üst üste depremler meydana. Afad, depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Denizli'nin honaz ilçesinde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada, "silivri açıklarında 3,6 büyüklüğünde bir dep. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.